Tjen penge online: Kræmmeren

Posted by on marts 12, 2018 in Penge | 0 comments

Tjen penge online: Kræmmeren

Har du en kræmmer gemt i maven? Elsker du at købe og sælge, og at gøre en god handel?

Så kan du med fordel bruge internettet til dit “kræmmeri”. Her kan du nemlig købe billigt og sælge dyrere, hvis du har sans for det.

QXL – det gode indkøbssted

Du kender sikkert QXL.dk.Hvis ikke, er det kort fortalt et site, hvor man kan sætte sine ting på auktion og andre kan byde på dem.

Der er rigtig mange sælgere på QXL, men ikke helt så mange købere, som sælgerne nok kunne ønske sig. Og her kommer din fordel ind i billedet. QXL opfordrer nemlig sælgerne til at sætte minimumsprisen lavt, da det angiveligt får flere til at byde.

Derfor sætter folk gerne en minimumspris, der ligger på deres absolutte smertegrænse. Heldigvis for køberne er der ret ofte auktioner med ingen eller meget få bud. Det betyder, at hvis du byder minimumsprisen, vil du ret tit opleve, at der ikke er andre, der byder.

Hvis andre byder, har du ikke tabt noget – du har i hvert fald ikke brugt nogen penge, og kan selv vælge, om du vil byde højere. Men når der ikke er andre, der byder, kan du købe varer til en rigtig lav pris.

Jeg har selv gjort nogle rigtig gode køb derinde – og jeg er ærlig talt helt færdig med at sælge ting derinde.
Jeg bliver så muggen, når jeg er nødt til at sælge mine ting til en alt for lav pris…

Ofte kan du også finde hele varepartier derinde – også til en god pris.

Du kan også spørge dine venner – mange har ting på loftet eller i klædeskabet, som de egentlig gerne vil af med, men som de ikke lige kan overskue at lægge på nettet. Sælger du for dem, kan I dele overskuddet – og så slipper du for at købe varer ind, før du sælger.

DBA, Trendsales og andre gode salgssteder

Når du så har gjort et godt køb, er det blevet tid til at sælge varerne igen – til en højere pris, selvfølgelig.

Her kommer salgssteder som Den Blå Avis, Trendsales etc. ind i billedet. Her kan du nemlig sætte dine varer til salg helt gratis, og du vælger selv, om du vil tage imod folks bud eller ej. Dermed kan du ofte få en fornuftig pris for dine varer – og den er sandsynligvis noget højere end på QXL. ;o)

Jo mere kræmmer der er i dig, jo højere priser kan du selvfølgelig få – men selv uden det store kræmmergen skulle det være muligt at gøre et par gode handler.

Fordele og ulemper

Ulempen ved at være kræmmer er, at du skal have penge op af lommen for at købe varer, før du tjener penge.Til gengæld kan du starte småt – du kan såmænd købe en enkelt ting og sælge den, før du køber næste vare.Eller hvis du har lyst – og råd – kan du købe hele varepartier ind og få varerne ekstra billigt.

Dog skal du huske at tage højde for logistikken. Alle varer skal sendes frem og tilbage, og det koster penge. I nogle tilfælde kan man arrangere afhentning af varerne, men du skal også overveje, om det kan betale sig at ringe frem og tilbage, aftale tidspunkter, være hjemme og vente på afhentningen eller selv køre ud – som regel er der trods alt begrænsede penge i hver handel.

Men har du interesse i at købe og sælge forskellige varer, er der helt sikkert penge at hente.
Hvis du kunne tænke dig at lære andre måder at tjene penge på nettet, kan du besøge hjemmesiden Moneymarket.dk Denne hjemmeside kan give dig gode råd til hvordan du kan tjene penge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *