Tjen penge i stedet for at låne dem

Posted by on januar 14, 2018 in Penge | 0 comments

Tjen penge i stedet for at låne dem

NU til dage vælger mange mennesker at stifte såkaldte kviklån eller hurtiglån. Disse former for lån er sådan set rigtig smmarte, men hvis man ikke passer på, kan de hurtig blive en dyr fornøjelse. De fleste af disse lån kan stiftes på nettet, ganske nemt og hurtigt og det kræver ofte ikke meget mere end 2 minutter af din tid. Noget som de fleste nok er klar over når de låner penge, er at det ikke er nogle penge man får. Det er nogle penge som på et eller andet tidspunkt skal tilbagebetales. Det kan derfor klart anbefales at man tjener pengene i stedet, og dette kan også sagtens lade sig gøre.

På hjemmesiden Moneymarket.dk har du mulighed for at lære at tjene penge på nettet. De guides som ligger på hjemmesiden, guider dig igennem processen.

Det er muligt at se videoer og læse artikler på siden, og de er alle sammen gratis. På siden har du ydermere mulighed for at deltage i en lang række konkurrencer, som også er ganske gratis. Moneymarket.dk er altså en side som kan hjælpe dig med at få en ekstra indkomst.

Noget der specielt bliver lagt vægt på, er metoden Affiliate marketing. Denne form for marketing har fundet sted stort set fra internettets oprindelse, og har specielt taget fart det seneste årti. Har man en hjemmeside, en Facebook gruppe eller blot en lille blog, kan man blive publisher hos et firma, og annoncere deres annoncer.
Set fra en publisher synspunkt, har man mulighed for at hente annoncer fra et såkaldt affiliate netværk, og ligge dem ind på sin blog, website, Facebook side eller andet. Hver gang en forbruger klikker på banneret som du har lagt, eller linket, og derefter enten tilmelder sig noget på annoncørens side eller køber noget, vil du modtage et hvis beløb penge. Der findes mange forskellige annoncer at vælge imellem, og et par eksempler kunne være: Annoncer til forsikringer, fagforeninger, hosting sider, linkdatabaser, spørgeundersøgelsessider, legetøjs-webshops og internetudbydere. Der er altså meget at vælge imellem, og dette gør også at affiliate marketing kan bruges rigtig godt til at hjælpe ens brugere på sin side.

Måden man bliver betalt af de forskellige annoncører er via Paypal eller blot ved hjælp af en bank overførsel. Paypal er helt gratis, og er 100% pålideligt. Det er forskelligt hvor ofte man modtager pengene, men det er oftest med 2 ugers mellemrum. Hvis du har lyst til at læse mere om affiliate marketing, og hvordan man tjener penge som publisher, kan du læse om det på hjemmesiden.

Du har med denne form for indtjening, muligheden for at tjene penge, i stedet for at låne dem, og dette er vel egentlig en bedre og mere holdbar vej til at få penge.

En alternativ metode at tjene penge på

For nyligt er der på hjemmesiden, desuden lavet en artikel om det at tjene penge på binære optioner. Med denne indtjeningsmetode, har du mulighed for at spille/handle på en mængde forskellige værdipapirer, aktier og meget andet. Modsat affiliate marketing er dette ikke noget som involverer andre personer end dig selv, og for at kunne spille på binære optioner, kræver det egentlig ikke den store viden. MAn skal dog være klar over, at der også er risikoer forbundet med at handle på binære optioner. Chancen for at tjene penge på binære optioner er god, hvis man er dygtigt, påpasselig og tålmodig med sine handler, men det er ikke på sammen måde som affiliate marketing, en stabil måde at tjene penge på. Der er eksempler på folk som har tjent flere tusinder af kroner ved at spille på binære optioner, men endnu flere eksempler på folk som har tabt ligeså mange penge. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om binære optioner, kan du også læse om det her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *