Statoil

Statoils benzinkort

Statoil benzinkort

Statoil er en af de udbydere i Danmark som tilbyder rabatter på benzin og diesel ved brug af medlemskort på deres tankstationer. Ved brug af benzinkortet modtager du 7 øres rabat pr. tanket liter benzin og hele 21 øre pr. liter tanket diesel. Du skal dog være opmærksom på at denne rabat kun gælder på listeprisen, og ikke eventuelle nedsatte priser, i forbindelse med priskampagner eller lignende. Dette betyder altså, at man ikke i alle tilfælde kan opnå en besparelse ved brug af sit brændstofskort. Man vil dog ikke opleve at man betaler mere for benzinen ved brug af sit benzinkort, end hvis man bare betalte med kreditkort. Du kan se hvordan du ellers kan spare på benzin her.

Når du tanker med et medlemskort hos Statoil har du også muligheden for at få vasket din bil i en af deres vaskehaller. Bruger man medlemskortet til at betale dette, får man 15% rabat på vasken. Kortet kan desuden også bruges til betaling ved overfart på de større danske broer, som eksempelvis Storebæltsbroen eller Øresundsbroen, og dette er ikke så normalt i forhold til andre benzinkort.

Kortet kan ikke alene bruges på Statoils egne tankstationer, men også deres søsterselskab 1-2-3 tager imod kortet. Her har du de fuldstændig samme medlemsfordele, og modtager altså også de gængse besparelser på benzin og diesel.

Slutteligt skal det nævnes at du desuden har 30 dages kredit på dit benzinkort, hvilket vil sige at du først skal betale for dit brændstof 30 dage efter købet.

 

Bestil Statoils benzinkort her