Shell

Shells benzinkort

Shell benzinkort

Shell er en af de absolut største tankselskaber i hele verden, og er også relativt fornuftigt placeret her i Danmark. Med sine over 300 stationer fordelt rundt omkring i landet, er det efter OK benzin, den største kæde i Danmark. På tankstationerne er der i næsten alle tilfælde også en kiosk, som man kan købe proviant og smådele til sin bil. Mange af tankstationerne har samtidig små vaskehaller, som man kan få vasket sin bil i. Når man gør dette får man ofte tilbudt billig kaffe, slush ice eller andet lækkert. Man kan hos nogle af stationerne også betale for både vask og proviant ved brug af sit benzinkort. Du kan læse mere om hvad benzinkort normalt bruges til her.

Tankstationerne kaldes sædvanligvis blot Shell stationer, men nogle af tankene er også såkaldt Shell Express stationer som alle har åbent 24 timer i døgnet.

Med kortet har du i alt 30 dages kredit, hvilket betyder at du kan betale for din benzin eller diesel op til en måned efter din tankning. Kortet kan desuden bruges som betalingsmiddel til andre goder på selve tankstationer, og krydser du eksempelvis Øresundsbroen eller Storebæltsbroen, kan du også bruge kortet som betalingsmiddel. Der er desværre ikke nogen besparelse på brændstof ved brug af Shells benzinkort. Der er udover dette heller ikke andre slags medlemsfordele, og dette gør kortet en del mindre brugbart en eksempelvis Ok Benzins. Du kan desuden se en række andre udbydere af benzinkort her.

 

Bestil Shell benzinkort her