Q8

Q8’s benzinkort

Q8 benzinkort

Tankselskabet driver over 4000 stationer rundt omkring i verden, men har blot godt og vel 240 stationer her i landet. Tallet er altså ikke lige så stort som eksempelvis OK Benzins, Statoils eller Shells. Det er dog stadig den 4 største tankstation i Danmark, og derfor kan man ikke sige at firmaet er helt lille her i Danmark.

Med et Q8 kort kan du betale for din benzin hos alle Q8’s og F24’ere i hele landet. Udover blot at kunne betale for benzin med medlemskortet, får du også muligheden for at benytte kortet til betaling på lufthavnsparkeringerne i Billund og Kastrup. Kortet er rimelig nemt at få fat i, og kræver egentlig bare en bestilling over Q8’s hjemmeside. Der er ingen tvivl om at brændstofskortet som Q8 tilbyder er fornuftigt, men vi mener ikke at det er det mest attraktive, hvis man kigger på medlemsrabatter. Besparelsen på selve benzinen eller dieselen er slet ikke til stede, og fidusen med kortet er egentlig bare at tilbyde en kredit, så man slipper for at betale for den brændstof man bruger, før der er gået en måned. Hvis du gerne vil spare lidt på benzinregningen alligevel, kan du se disse råd til besparelse af benzinforbruget.

Ved brug af et Q8 kort kan man vente med at betale regningen på sit brændstof med 30 dage. Dette betyder altså at man har 1 måneds kredit på det brændstof man køber, og dette er ganske gebyrfrit. Der gives desværre ikke rabat på køb af brændstof med medlemskort hos Q8. Hvis du vil læse mere om benzinkort generel, kan du besøge siden her.

 

Bestil Q8 benzinkort