OK

OK’s benzinkort

OK benzinkortOK Benzin er den tankstation med flest stationer i hele Danmark. Selskabet har over 680 stationer i landet, og der vil derfor næsten lige meget hvor du kører i landet, være en OK tank i nærheden. Som udgangspunkt er OK en af de selskaber med lavest priser i hele Danmark, og en af de væsentlig grunde til dette er, at alle tankstationer er ubemandede. De fleste OK tanke er placeret i nærheden af brugsforeninger og COOP Danmarks butikker, hvor man i mange tilfælde også kan købe fyringsolie, brænde, træpiller og lignende.

OK tankstationer tager ikke imod kontanter men modtager både betaling med diverse slags betalingskort og OK’s eget medlemskort.

OK har lavet et samarbejde med COOP supermarkedskæde, som betyder at du med et medlemskort kan spare point op til køb af dagligvarer, hver gang du tanker. Dette er ikke den eneste fordel ved at have et benzinkort hos OK. Hver gang du tanker enten diesel eller benzin, betaler OK benzin 6 øre per liter tanket brændstof, til en lokal sportsklub, som du faktisk ganske selv kan vælge hvilken skal være. Ved at have et benzinkort hos OK støtter du altså lokal sporten omkring dig og får samtidig mere for pengene hver gang du tanker.

Når du tanker ved brug af et benzinkort hos OK, har du 45 dages kredit, og kan altså nøjes med at betale for dit brændstof længe frem. Dette giver dig en ekstraordinær mulighed for at bruge din bil, også selv om du ikke lige har overskud i budgettet. Dette giver en dejlig frihed, og betyder altså at man ikke skal være bange for ikke at kunne bruge sin bil. Hvis du har en lidt stram økonomi, kan du eventuelt læse vores 5 gode råd til hvordan man sparer på benzin forbruget.

Bestil et benzinkort hos OK i dag, og hver med til at støtte lokal sporten omkring dig!

 

Bestil benzinkort her